Casamaggiore (vakantievilla/familiehuis voor 6-8 personen)

Casamaggiore (vakantievilla/familiehuis voor 6-8 personen)Casamaggiore (vakantievilla/familiehuis voor 6-8 personen)

Casamaggiore vakantievilla/familiehuis voor 6-8 personen

Vlakbij het Lago Trasimeno, op de grens Toscane/Umbrie bieden wij op een unieke locatie een bijzondere vakantievilla/familiehuis voor 6-8 personen: volop privacy, een groot eigen zwembad (5 x 15 m), rust en een prachtig panoramisch uitzicht. In de buurt historische steden als Montepulciano, Siena, Cortona, Asissi, Perugia, Castiglione del Lago

De vrijstaande woning is ingericht voor 6 personen (eventueel uitbreidbaar voor 8 personen). De woning beschikt op de 1e verdieping (120 m2) over een compleet ingerichte woonkeuken met houtkachel, luxe keuken met alle apparatuur, een woonkamer en 2 ruime slaapkamers met een moderne badkamer met toilet en een aparte toilet met wastafel. Er is een ruime portico en een apart balkon. Aparte ruimte met wasmachine. Daarnaast heeft de woning een appartement voor 2/3 personen van ca 50 m2 op de begane grond, en ka van binnenuit, maar ook via een eigen voordeur en achter via openslaande deuren naar het achterterras gebruikt worden. Er is een ruime slaapkamer met badkamer en toilet, heerlijke ingerichte keuken en woonkamer aanwezig. Dit biedt de mogelijkheid om je even privé terug te trekken als daar binnen het gezelschap behoefte aan bestaat.

Er is overal wifi, ook bij het zwembad, in beide woonkamers is er een tv, Tevens zijn er meerdere parkeerplaatsen op het privéterrein. U bent de enige gasten, dus alle privacy voor u. U kiest zelf op welke plekken u buiten wil genieten. Mogelijkheden te over.

In de omheinde en met groen omringde tuin/boomgaard van 4000 m2 kunt u gebruik maken van het grote zwembad en in het seizoen van al het goeds dat hde tuin te bieden heeft: vijgen, appels, peren, granaatappels, walnoten, kersen, abrikozen en pruimen. Zowel voor, opzij als achter kunt u genieten van de schaduw of de zon, maar vooral van het voortreffelijke panoramisch uitzicht. De tuin/boomgaard is geheel omsloten en biedt alle privacy.

In de tuin bevindt zich het zwembad van 5 meter breed en 15 meter lang. Met een diepte van ca 1.50 meter is dit de ultieme plek om baantjes te trekken of lekker even te verkoelen op de binnentrap. Rondom het zwembad is terras aangelegd. Het zonnedek biedt schaduw, maar voor zonaanbidders is er op de terrassen volop ruimte om het meubilair te plaatsen.

De woning bevindt zich aan het eind -of begin, het is maar hoe je Casamaggiore binnenrijdt...- van het dorp, naast de oude kerk, in een doodlopend straatje. De dagelijkse levensbehoeften zijn te verkrijgen in Pozzuolo, twee kilometer noordwaarts of Gioiella, 3 km zuidwaarts. Het authentieke vestingstadje Castiglione de Lago aan het meer Trasimeno ligt op 8 kilometer afstand. Hier bevinden zich ook de grote supermarkten, goede restaurants en het strand. Of wellicht gewoon vanuit de woning heerlijk gaan wandelen of fietsen.

Onze Nederlandse gastvrouw Priscilla ontvangt u ter plekke gastvrij en staat u bij met al uw vragen. Onze Engelssprekende tuinman Poolboy Enrico zorgt voor het zwembad en tuin.

Casamaggiore

= de grens Umbrie/Toscane
= een heerlijk groot zwembad voor u alleen
= rust en panoramische uitzichten, maar historsiche steden op kleine afstand
= veel privacy
= ruime eigen parkeergelegenheid
= 2 keukens, waarvan 1 luxe keuken met vaatwasser en oven
= 3 zeer ruime slaapkamers
= 3 tolietten
= 2 badkamers
= wifi in huis, tuin en bij zwembad
= ruim aanbod zenders TV (NL.)
= fruit uit de tuin