Appartementen en B&B, Countryhouse Montesoffio

Appartementen en B&B, Countryhouse MontesoffioAppartementen en B&B, Countryhouse Montesoffio

Agriturismo Country house Montesoffio (appartementen en B&B)

Je bent welkom in deze KLEINSCHALIGE, groene en VEILIGE OASE VAN RUST met biologische wijn-, olijf- en boomgaard.
Het landgoed ligt op een heuvel in een vredige vallei, weg van het verkeer en slechts 25 minuten van stranden en bergen. Montesoffio wordt omringt door natuur, kleurrijk akkerland en middeleeuwse stadjes in het prachtige heuvelland van de nog authentieke regio LE MARCHE.

Kies een van de comfortabele APPARTEMENTEN (ook voor minder validen) of een luie B&B KAMER en wordt ‘s morgens wakker met een plons in het ZWEMBAD (6 x 12). Laat je (een keer) verwennen met een ontbijt op het terras en geniet van ons zelfgebakken volkorenbrood en onze eigen gemaakte jams uit de tuin.

Alle appartementen hebben hun eigen ingang op de begane grond. Je loopt zo ‘coronaproof’ vanuit de keuken/woonkamer de tuin in. In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we GRATIS WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan op de TRAMPOLINE en de aparte SPEELPLEKKEN rondom het huis.

Voor wie met een elektrische auto op vakantie wil, hebben we een laadpunt beschikbaar (20 kWh, T2 stekker).

Anja en Emile wonen zelf op het landgoed, zodat ze iedereen met raad en daad kunnen bijstaan over de te bezoeken stranden, steden en dorpen (Urbino, Fano, Fabriano, Senigallia, Mondavio, Corinaldo), natuurparken (Frasassi, Furlo, Conero, Apennijnen) en de talloze nabij gelegen wijncantina’s, markten, outlets en restaurants.
Zij bakken brood voor hun gasten en een paar keer in de week dekken ze de LANGE TAFEL en organiseren een diner buiten in de tuin, of steken de BBQ of houtoven aan en serveren de knapperigste dunne PIZZA’S. Samen heerlijk eten, lekker kletsen en ontspannen onder de warme sterrenhemel.

In het voor- en naseizoen faciliteren we voor wie wil alle mogelijke cursussen, jubilea en feesten.