Appartementen en B&B, Countryhouse Montesoffio

Appartementen en B&B, Countryhouse MontesoffioAppartementen en B&B, Countryhouse Montesoffio

Een groene oase van RUST op een kleine heuvel met een wijn-, olijf- en boomgaard, in een vredige vallei ver van het verkeer en slechts 25 minuten van stranden en bergen. Montesoffio wordt omringt door natuur, kleurrijk akkerland en middeleeuwse stadjes in het prachtige heuvelland van de regio Le Marche.

Kies een van de comfortabele APPARTEMENTEN (ook voor minder validen) of een luie B&B KAMER en wordt ‘s morgens wakker met een plons in het ZWEMBAD (6 x 12).

Laat je verwennen met een ontbijt op het terras en geniet van ons zelfgebakken volkorenbrood en onze eigen gemaakte jams uit de tuin.

In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we GRATIS WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen gaan lekker hun gang op de TRAMPOLINE en de aparte SPEELPLEKKEN rondom het huis.

Anja en Emile wonen zelf op het landgoed, zodat ze iedereen met raad en daad kunnen bijstaan over de te bezoeken stranden, steden en dorpen (Urbino, Fano, Fabriano, Senigallia, Mondavio, Corinaldo), natuurparken (Frasassi, Furlo, Conero, Apennijnen) en de talloze nabij gelegen wijncantina’s, markten, outlets en restaurants.
Zij bakken brood voor hun gasten en een paar keer in de week dekken ze de LANGE TAFEL en organiseren een diner buiten in de tuin, of steken de BBQ of houtoven aan en serveren de knapperigste dunne PIZZA’S. Samen heerlijk eten, lekker kletsen en ontspannen onder de warme sterrenhemel.

In het voor- en naseizoen faciliteren we desgewenst alle mogelijke cursussen, jubilea en feesten.