Villa Trent'otto en Villa Quaranta

Villa Trent'otto en Villa QuarantaVilla Trent'otto en Villa Quaranta

Loretello

Al bijna tien jaar genieten wij van ons vakantiehuis in Loretello, in de regio Le Marche, Italië: Trent'otto. Op dit moment verbouwen wij ons gastenverblijf - Quaranta - om tot een heerlijk vakantieplekje.Zelf zullen wij blijven komen en wij nodigen anderen uit eveneens te genieten van dit bijzondere plekje! Samen hebben deze huizen de beschikking over een privé-zwembad.
Op 25 kilometer van de Adriatische zee vindt u Loretello.
Loretello is een klein dorpje, dat zijn naam dankt aan de 1000 jaar oude burcht, een Unesco monument. Er wonen ongeveer tien Italianen op de burcht. In de directe omgeving wonen ongeveer veertig mensen. Ons huis ligt tegenover deze burcht. Het is een rustig plekje op een hoogte van 450 meter. Vanaf de achterzijde van het huis kijkt u uit over de heuvels en in de verte ziet u de Monte Catria, één van de Appenijnen. Hier kunt u genieten van de rust van het buitenleven en de Italiaanse cultuur. Het klimaat is sub-tropisch.
 
Loretello ligt circa vijf kilometer van San Lorenzo in Campo en zes kilometer van Casteleone di Suasa. In beide provinciestadjes zijn banken en u kunt er uw boodschappen doen.
 
Voor meer informatie klik op de website van Loretello.