Appartementen, B&B service Casa Domenica

Appartementen, B&B service Casa DomenicaAppartementen, B&B service Casa Domenica

'Sfeervol, comfortabel, rust en gastvrijheid. En dat op één van de mooiste plekjes van Italie. In zuid Piemonte hebben wij een unieke plek gecreëerd, waar u zich tussen de wijnranken bevind, met een schitterend uitzicht over de Bormida vallei. Diverse wijnhuizen in de omgeving voor een heerlijke proeverij. U kunt naar hartenlust wandelen, sportief fietsen, paardrijden, golfen. De restaurants in de buurt zijn nog écht piemontees, dus eerlijk, puur en heel betaalbaar. 

Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt heerlijk vertoeven op uw eigen terras, luieren op onze zonneweide en verkoelen in het nieuwe zwembad. Geniet ook van ons verrukkelijke bronwater, als service altijd gratis. En de gezamenlijke borreluurtjes, de piemontese diners die regelmatig gehouden worden aan onze grote lange tafel op ons terras. De appartementen hebben een uitgebreide keuken, dus zelf een lekkere maaltijd maken kan altijd.
 
Wij hebben geen vaste aankomst en vertrekdag, alles is in overleg maar wel minimaal 3 nachten. U kunt tegen gering tarief gebruik maken van onze luxe personenbus inclusief chauffeur, wat dacht u van halen en brengen naar een restaurant, proeverij of een dagtocht in overleg. U bent bij ons van harte welkom.'
 
Voor meer informatie kunt u klikken op de website van Casa Domenica.